Publicat la: 26.05.2019. 13:23 / 486 views

URNĂ MOBILĂ, LA SPITALUL JUDEŢEAN. PESTE 100 DE PACIENŢI ŞI APARŢINĂTORI S-AU ÎNSCRIS LA VOT

103 persoane – pacienţi sau aparţinători – au solicitat dreptul de a vota, la cea mai mare unitate specialicească din judeţ. Astăzi, la ora 13, urna mobila a fost instalată la Spitalul Judeţean. Cabinetul de vot ad-hoc a fost mutat, din secţie în secţie, astfel că au putut vota inclusiv pacienţii nedeplasabili.

URNA MOBILACu o precizie de ceasornic elveţian, la ora 13 fix, urna mobilă a intrat în curtea celei mai mari unităţi spitaliceşti din Buzău. Primele care au votat au fost mămicile de pe secţia Pediatrie. Ele au lăsat, pentru un moment, copiii în grija asistentelor medicale, pentru a-şi putea exercita dreptul la vot.

La Spitalul Judeţean, au fost înregistrate 103 solicitări pentru urna mobilă. Procesul s-a desfăşurat în aproape toate secţiile, astfel că au putut vota inclusiv pacienţii imobilizaţi la pat.

Pentru a putea vota, pacienţii s-au adresat conducerii spitalului, care a făcut, apoi, solicitare către diferitele secţii de votare, pe baza  tabelului înregistrat în prealabil. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!