Urbisul a început amenajările pe Strada Locotenent Godeanu

Urbisul a început amenajările pe Strada Locotenent Godeanu

Se lucrează la noua utilitate a străzii Locotenent Godeanu de la Piața Centrală. Se revizuiesc regulile de circulație care vor funcționa de săptămâna viitoare și se aplică noile indicatoare de circulație. Vor fi montate două semafoare noi la intersecția cu strada Ostrovului.

Strada Locotenent Constantin Godeanu dintre Piața Centrală și Parcul „Sf. Îngeri” a intrat în atența buzoienilor pentru că urmează să devină o legătură directă între Bulevardul Unirii și strada Ostrovului.

Sensul unic existent pe această stradă urmează să fie inversat pentru a le asigura autovehiculelor accesul la strada Ostrovului, unde vor putea vira la dreapta sau la stânga.

Au fost deja marcate proaspăt locurile de parcare pentru clienții care vin la Piață, care au și limită de lungime a autovehiculelor, dar și cele noi pentru stația de taxi.

Viceprimarul Apostu menționează și unele îndoieli pe care le au buzoienii în legătură cu soluția adoptată pentru a mai fluidiza traficul rutier în zona intersecției Unirii cu Bălcescu.

Edilii au în plan ca strada Locotenent Godeanu să fie deschisă circulației cu noul sens unic încă de la începutul săptămânii viitoare, când se vor face și ultimile verificări pentru unda verde a semafoarelor de pe strada Ostrovului.

Un comentariu la: “Urbisul a început amenajările pe Strada Locotenent Godeanu

  1. Era si cazul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și