Publicat la: 18.05.2020. 19:03 / 506 views

UNSPREZECE NOI CAZURI LA BUZĂU. PRINTRE CAZURILE CONFIRMATE, O MAMĂ ȘI UN NOU-NĂSCUT

Numărul total de cazuri de infectare cu coronavirus la Buzău a ajuns la 123. Conform datelor oficiale, unsprezece noi cazuri au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, șapte dintre acestea provenind din rândul cadrelor medicale din Spitalul Județean.

cazuri coronavirus spitalConform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 11 cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 123.

Șapte cazuri provin din rândul personalului sanitar din Secția Medicală a Spitalului Judeețan de Urgență Buzău, depistate în urma anchetei epidemiologice deschisă în data de 16 mai.

În afară de  cele șapte cadre medicale, se remarcă un caz de la Râmnicelu. O pacientă internată la Upu, în izolator, împreună cu pruncul său de doar 29 de zile.

În urma analizelor efectuate, a rezultat că și noul născut este infectat cu coronavirus.

De asemenea, a mai fost confirmată infectarea cu coronavirus, în cazul unui pacient sex masculin, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Buzău, pacient cronic, care a prezentat și  simptomatologie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!