Unitate și acțiune. Lideri ai revoluționarilor s-au întâlnit la Buzău

Unitate și acțiune. Lideri ai revoluționarilor        s-au întâlnit la Buzău

Reprezentanții Blocului Național al Revoluționarilor 1989 România s-au întâlnit astăzi în Palatul Comunal cu revoluționarii buzoieni. În preajma aniversării a 32 de ani de la victoria Revoluției din decembrie 89, aceștia au dorit să transmită un mesaj de unitate și acțiune tuturor românilor.

Mai mulți lideri ai revoluționarilor, membri în Blocul Național al Revoluționarilor 1989 România, s-au întâlnit astăzi la Buzău pentru a aniversa 32 de ani de la Victoria Revoluției anticomuniste din Decembrie 1989,

Întâlnirea a început cu un moment de reculegere în memoria tuturor celor care au murit pentru libertate.

Prețul libertății a fost plătit în Decembrie 89 prin jertfa a peste 1000 de morți și zeci de mii de răniți la Timișoara, București, Brașov, Sibiu, Cluj, Alba Iulia, Iași și în celelalte orașe-martir.

Buzăul face și el parte din această galerie îndoliată a orașelor-martir, unde au murit oameni pentru libertate și pentru înlăturarea comunismului.

Din sala martirilor Revoluției aflată în Palatul Comunal de la Buzău, reprezentanții Blocului Național al Revoluționarilor 89 România, au transmis liderilor țării și tuturor românilor un mesaj de unitate și acțiune.

Blocul Național al Revoluționarilor 89 are în componență 134 de organizații revoluționare de pe teritoriul întregii țări.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și