Unde ne încărcăm bateriile. Stații pentru biciclete și mașini electrice

Unde ne încărcăm bateriile. Stații pentru biciclete și mașini electrice

Buzoienii sunt „în tendințe” și achiziționează din ce în ce mai multe autovehicule electrice. Numai că, pentru a se putea folosi de ele este necesar ca și numărul de stații de încărcare să crească. Municipalitatea va începe montarea a 35 de astfel de stații pe întreg teritoriul orașului.

Municipiul Buzău are deja la conservat biciclete electrice, care vor putea fi închiriate și folosite de buzoieni, dar și autobuze electrice, care așteaptă să fie scoase la asfalt.

Dar, cei mai nerăbdători să beneficieze de realizările civilizației, sunt posesorii de autovehicule electrice, nepoluante, care se descurcă destul de greu cu reîncărcarea bateriilor.

Stațiile electrice de încărcare sunt încă nepermis de puține pe teritoriul Municipiului pentru că, în afară de posesorii de autovehicule electrice buzoieni, mai sunt și faorte mulți aflați în tranzit sau în vizită la Buzău.

Autobuzele electrice, însoțite de stațiile lor de încărcare, care au fost achiziționate prin Programul Operațional Regional, pe bani europeni, vor fi puse în funcțiune de îndată ce se va face recepția finală a celor trei artere buzoiene, aflate încă în reabilitare: Unirii, Transilvaniei și Industriilor.

Pentru celelalte autovehicule electrice, vor fi amenajate stații de încărcare în majoritatea zonelor din oraș.

Stațiile încep să fie montate încă din această primăvară ți vor putea fi puse, pe rând, la dispoziția posesorilor de autovehicule electrice, deîndatată ce vor fi racordate la rețea.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și