Publicat la: 29.11.2019. 19:30 / 3.031 views

UN PIC DE CĂLDURĂ, APĂ CALDĂ CU PROGRAM. RAM: “PROBLEMA VA FI REZOLVATĂ PÂNĂ DUMINICĂ”

Conducerea RAM anunţă că, din această seară, va fi reluată furnizarea căldurii în apartamente, dar la temperaturi mai mici, iar în weekend apa caldă va fi livrată cu program, doar patru ore pe zi. Responsabilii Regiei estimează că, cel târziu până duminică, va fi reparat şi cazanul principal de la PT 4 Dorobanţi, astfel încât agentul termic să fie furnizat la parametri normali.

cosuri fum 1 pt dorobanti 1

După aproape cinci zile în care 4.000 de familii au avut de suferit din cauza lipsei apei calde şi a căldurii, conducerea Regiei Autonome Municipale a anunţat azi, printr-un comunicat de presă, că serviciile urmează să fie reluate, însă la parametri scăzuţi şi cu program.

“Începând din această seară furnizarea încălzirii apartamentelor alimentate de la PT 4 Dorobanţi se va realiza în regim continuu, dar cu temperaturi puţin mai mici faţă de cele normale. De asemenea în zilele de sâmbătă şi duminică se va furniza şi apă caldă în intervalul orar 7-9 şi 19-21.”, se arată în comunicatul transmis de RAM.

Potrivit responsabililor Regiei, reparaţiile de la cazanul de 10 Gcal de la PT 4 Dorobanţi ar urma să fie finalizate tot în weekend.

“Estimăm că cel târziu în cursul zilei de duminică să finalizăm lucrările de reparaţii la cazanul CAF 10Gcal şi imediat furnizarea încălzirii şi a apei calde să se realizeze la parametri corespunzători, aşa cum se întâmplă la acestă oră în cea mai mare parte a Municipiului Buzău.”, se menţionează în acelaşi comunicat de presă.

Săptămâna aceasta, din cauza unei avarii apărute la cazanul principal montat la PT 4 Dorobanţi, 4.000 de familii din municipiu au rămas fără căldură şi apă caldă, iar 12 unităţi de învăţământ au avut încălzire la cote de avarie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!