UN NOU PROIECT PENTRU TINERI ȘI ADOLESCENȚI. SUNT PREGĂTIȚI PENTRU PIAȚA MUNCII

UN NOU PROIECT PENTRU TINERI ȘI ADOLESCENȚI. SUNT PREGĂTIȚI PENTRU PIAȚA MUNCII

Un nou proiect destinat adolescenților și tinerilor a fost demarat la nivelul municipiului și județului Buzău de una dintre cele mai cunoscute firme de formare profesională din zona noastră. Grupul țintă al proiectului este reprezentat de 182 de elevi și ucenici, iar obiectivul constă în pregătirea lor pentru piața muncii. În cadrul proiectului sunt prinse 4 unități de învățământ buzoiene.

mondo 2“Meseria, brățară de aur” este numele noului proiect demarat de una dintre cele mai cunoscute firme de formare profesională din zona noastră, MondoConsult și Asociația Eurocult. Obiectivul proiectului îl reprezintă creșterea participării la programe de învățare la locul de muncă a 182 de elevi și ucenici din învățământul secundar și terțiar nonuniversitar provenind din colegii și licee din județul și municipiul Buzău.

Proiectul demarat la nivelul județului Buzău este unul extrem de important pentru adolescenții și tinerii aflați în anii terminali de școală și care sunt pregătiți astfel pentru piața muncii.

În cadrul proiectului, membrii grupului țintă vor beneficia inclusiv de consiliere și evaluare, extrem de utile în dezvoltarea viitorilor actori pe piața muncii. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și