Publicat la: 04.02.2019. 19:20 / 949 views

UN NOU PROIECT CU FONDURI EUROPENE LA CJ. VIZEAZĂ EFICIENTIZAREA ENERGETICĂ A CENTRULUI ŞCOLAR DE EDUCAŢIE INCLUZIVĂ

semnare proiect cjAstăzi, a avut loc conferinţa de lansare a proiectului de eficientizare energetică a centrului şcolar de educaţie incluzivă între conducerea Consiliului Judeţean şi reprezentanţi ai ADR Brăila.

Valoarea totală a proiectului este de peste 3 milioane de euro, din care o parte vor veni de la Uniunea Europeană, iar o parte vor fi finanţaţi de Consiliul Judeţean.

Prin semnarea acestui contract, Consiliul Judeţean a reuşit să depăşească 70 de milioane de euro absorbiţi de la Uniunea Europeană.

Vizitele reprezentanţilor ADR Brăila la Buzău vor fi cel puţin la fel de dese cum au fost şi anul trecut şi asta datorită faptului că în foarte scurt timp se vor lansa şi alte proiecte cu finanţare europeană la nivelul judeţului Buzău. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!