Un lusitan, la HC Buzău. Sergio Barros, internațional portughez, a semnat cu “Lupii”

Un lusitan, la HC Buzău. Sergio Barros, internațional portughez, a semnat cu “Lupii”

Achiziție excelentă, pentru HC Buzău. “Lupii” au reușit să-l înregimenteze pe Sergio Barros, internațional portughez cu peste 50 de prezențe în naționala lusitană. Extrema stângă a evoluat sezonul trecut la Poli Timișoara iar în trecut a jucat pentru Sporting Lisabona, grupare prezentă an de an în Champions League.

HC Buzău s-a mișcat repede pe piața transferurilor, reușind să dea lovitura, în acest mercato de vară. Primul handbalist transferat în intersezon este Sergio Barros, extrema celor de la Poli Timișoara. Portughezul a stat numai un an la gruparea din Banat, după ce fusese transferat de la Sporting Lisabona. Campion cu gruparea lusitană, Barros a bifat peste 50 de prezențe în naționala Portugaliei. Buzoienii au profitat de situația destul de neclară a clubului timișorean, grupare care trece printr-o perioadă de austeritate. În altă ordine de idei Pero Milosevic chiar avea nevoie de o extremă stângă, după plecarea lui Vujadinovic

Tot via Poli, HC Buzău l-a transferat pe Vlad Bălan, unul, intre cei mai talentanți juniori din România. Tânărul inter este născut la Buzău și a mai evoluat la Știința Bacău și CSM Ploiești. Lupii mai vizează câteva transferuri până la începutul campionatelor, derulând deja tratative u un internațional din Montenegru.

Liga Națională va debuta abia în septembrie, HC Buzău urmând să o întâlnească în prima etapă pe CSM Alexandria.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și