Un liberal ”pentru” Referendum. Ilie Bolojan în vizită la Buzău

Un liberal ”pentru” Referendum. Ilie Bolojan în vizită la Buzău

Liberalul Ilie Bolojan a sosit la Buzău să-l susțină pe prietenul săi, PSD-istul Constantin Toma, în încercarea de a construi Buzăul Mare. Fostul primar al Oradei, actual președinte al CJ Bihor, a mers în vizită la Țintești, unde a participat la hramul bisericii și a susținut Referendumul la dezbaterea publică din Amfiteatrul Tineretului.

Președintele Consiliului Județean Bihor, fost Prefect  și Primar al Oradei, domnul Ilie Bolojan, liberal ca formație politică, a venit în vizită la Buzău, la invitația prietenului său, primarul social-democrat Constantin Toma.

Pe vremea când era primar al municipiului Oradea, Ilie Bolojan a încercat să unească municipiul cu comuna Sânmartin, o zonă turistică a Bihorului, tot prin Referendum.

Din păcate, prezența la vot a orădenilor nu a fost suficientă pentru ca Referendumul să treacă.

Având această experiență, Ilie Bolojan a sosit la Buzău din trei motive: pentru a susține unirea Buzăului cu Ținteștiul, un proiect ambițios de dezvoltare locală în care crede; din respect pentru buzoieni și în virtutea prieteniei cu Constantin Toma.

Ilie Bolojan este convins că fuzionarea UAT-urilor este baza dezvoltării comunităților.

De aceea, el îi îndeamnă pe buzoienii să privească cu optimism spre viitor și să iasă la vot, indiferent de opțiunile pe care le au față de unirea Buzăului cu Ținteștiul.

Fostul primar al Oradei recunoaște că în campania pentru Referendumul de acolo, adversarii au folosit tot felul de tertipuri pentru a-l ataca și a-l discredita în fața comunității.

Liberalul Ilie Bolojan crede că Buzăul dispune de toate atuurile pentru a se dezvolta vertiginos în anii următori, mai ales dacă, după Referendum, va deveni Buzăul Mare.

La ora 10, domnul Ilie Bolojan a fost invitatul special al primarului Buzăului la dezbaterea publică din amfiteatrul din Parcul Tineretului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și