Publicat la: 29.09.2020. 18:14 / 662 views

UN DECES ȘI 11 CAZURI NOI DE COVID. S-A REZOLVAT CRIZA LOCURILOR DE INTERNARE

Pentru moment, s-a rezolvat criza locurilor de internare pentru pacienții cu coronavirus din județul Buzău. Potrivit autorităților, toate persoanele infectate sunt internate în unitățile medicale dedicate tratării COVID. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate un deces și 11 cazuri noi de coronavirus.

spital ramnic 3Datorită numărului scăzut de confirmări din ultima perioadă și a externărilor, Direcția de Sănătate Publică anunță că nu mai există buzoieni infectați rămași acasă din cauza lipsei locurilor de internare în spitalele unde sunt tratați pacienții cu coronavirus. Între timp, la nivelul județului Buzău, 11 persoane au fost diagnosticate cu SARS-COV2.

Trei dintre noile cazuri provin din focarul de la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională din Râmnicu Sărat, unde numărul infectărilor a ajuns la 40.

Autoritățile din sănătate au mai anunțat decesul unui pacient vârstnic, diagnosticat cu COVID, având comorbidități.

De la începutul pandemiei, numărul îmbolnăvirilor de la nivelul județului Buzău a ajuns la peste 2700, aproape 2500 dintre cazuri reprezentând persoane vindecate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!