Publicat la: 11.05.2018. 18:17 / 950 views

UN CONCURS “SUDAT”, LA „D.FILIPESCU”. COMPETIŢIE REGIONALĂ PE ZONA SUD-EST

Mai mulţi elevi de la licee tehnologice din zona de sud-est au fost provocaţi, astăzi, la Buzău, la un concurs pe meserii pentru învăţământul profesional. A fost vorba despre ce-a de-a doua ediţie a competiţiei găzduite la Liceul Tehnologic „D.Filipescu”. Elevii au avut de demonstrat cât de bine au învăţat până acum să… sudeze.  

sudura 5Concursul s-a desfăşurat în atelierul liceului, unde elevii au avut parte de toate condiţiile pentru a-şi dovedi îndemânarea cu aparatele moderne de sudură.

Concurenţii buzoieni au avut un mic avantaj în faţa colegilor din alte judeţe, având în vedere că ei desfăşoară ore bune de practică atât pe aparatele din atelier, cât şi la fabricile cu care colaborează Liceul „D.Filipescu”

Concursul de azi a fost organizat cu sprijinul societăţilor partenere unităţii de învăţământ gazdă.

Profesorii de la Liceul „D.Filipescu” îşi doresc să extindă competiţia la nivel naţional, pentru a atrage tot mai mulţi elevi spre diverse meserii.

Liceul Tehnologic „D.Filipescu”este una dintre puţinele unităţi de învăţământ cu clase de învăţământ profesional dual, iar clasa de sudori este singura din judeţul Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!