Publicat la: 02.05.2019. 18:10 / 619 views

UN BUZOIAN, VICECAMPION MONDIAL. ARGINT PENTRU OVIDIU IONESCU, LA MONDIALELE DE LA BUDAPESTA

Performanţă uluitoare pentru tenismenul buzoian Ovidiu Ionescu. Sportivul legitimat la Gloria Buzău a luptat pentru medalia de aur, în finala de dublu – masculin, la Campionatele Mondiale de la Budapesta. Din pacate, cuplul european format din Ovidiu şi Alvaro Robles a fost învins de chinezii Ma Long şi Wang Chuqin.

Liebherr 2019 ITTF World Table Tennis Championshipsovidiu ionescu alvaro roblesBuzoianul Ovidiu Ionescu a scris istorie pentru tenisul de masă românesc. Sportivul legitimat la Gloria Buzău a făcut cuplu la dublu masculin cu ibericul Alvaro Robles. Cei doi au cedat în ultimul act, împotriva perechii chineze Ma Long – Wang Chuqin.

Perechea europeană a cedat cu 1 la 4 la seturi, după ce, la un moment dat, egalase situaţia pe tabelă, 1 la 1. Asta după ce, în semifinale, Ionescu & Robles învinseseră dramatic echipa lusitană. De altfel, presa de specialitate a dat meciul din semifinală ca fiind cel mai frumos al întregului turneu de dublu.

Buzoianul Ovidiu Ionescu a readus tenisul de masă românesc pe podium, după o absenţă de 19 ani. La masculin, România bifează a treia medalie din istorie, după ediţiile din 1936 şi 1956.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!