Ultimul tronson. În această lună va demara reabilitarea ultimului tronson din Stejarului.

Ultimul tronson. În această lună va demara reabilitarea ultimului tronson din Stejarului.

Echipa de drumari de la Urbis finalizează în această lună aleile și parcările adiacente celui de-al doilea tronson din strada Stejarului. Din 10 noiembrie, o a doua echipă va demara proiectul de reabilitare a ultimului segment de stradă, între Ciucurete și capătul dinspre Bulevardul Mareșal Averescu.

Lucrările executate de Urbis Serv pe strada Stejarului continuă.

După ce au asfaltat și cel de-al doilea tronson, dintre Ciochinescu și Ciucurete, drumarii au trecut la aleile și la parcările adiacente.

Stratul de asfalt care a mai rămas pe această porțiune de stradă extrem de deteriorată va fi frezat, în primă fază, apoi vor fi executate lucrările de pregătire pentru asfaltare.

În funcție de temperaturile exterioare din această lună, se speră că va fi turnat măcar un prim strat de asfalt, pentru ca cei care locuiesc în cartier să se poată deplasa cu mașinile în condiții bune.

Pe 10 noiembrie, una dintre echipele care acum lucrează în cartierul Orizont își va termina treaba și se va alătura celei de pe șantierul din Stejarului.

Astfel, una dintre echipe va continua să finalizeze aleile și parcările adiacente de pe tronsonul proaspăt asfaltat, iar cealaltă va începe lucrările de pregătire pe ultimul tronson al străzii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și