Publicat la: 17.05.2019. 18:28 / 1.339 views

ULTIMUL DRUM DE PĂMÂNT. AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE LA ŞOSEAUA VADU PAŞII

Au început lucrările de consolidare la infrastructura Şoselei Vadu Paşii. Reabilitarea şi asfaltarea ultimului drum de pământ din municipiul Buzău se vor face pe etape, pentru a nu fi blocat accesul la Obor. Şoseaua ar putea face parte din viitoarea Centură de Est a oraşului.

drum vadu pasii 3Ultimul drum de pământ din oraş care trebuie asfaltat în acest an este Şoseaua Vadu Paşii.

Lucrările de pregătire au început încă de anul trecut, dar au fost sistate din motive tehnice, până în urmă cu câteva zile.

Pentru ca accesul buzoienilor la Târgul Obor să nu fie blocat în totalitate, lucrările se vor desfăşura în mai multe etape.

În anumite porţiuni, unde şoseaua se apropie prea mult de calea ferată, vor fi construiţi parapeţi de protecţie.

Odată cu terminarea podului de la Vadu Paşii, şoseaua va deveni principala cale de acces în oraş, dar şi spre şoseaua Brăilei.

Este posibil ca, în viitorul apropiat, Şoseaua Vadu Paşii să devină parte integrantă a celei de-a doua centuri ocolitoare a municipiului Buzău. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!