Publicat la: 30.10.2018. 18:16 / 664 views

ULTIMELE ŞANSE PENTRU BILETE DE TRATAMENT. SE PLEACĂ ÎN STAŢIUNI ŞI ÎN LUNA DECEMBRIE

Încă mai sunt şanse pentru pensionari la un sejur într-o staţiune balneară. Mai sunt disponibile bilete de tratament, iar funcţionarii Casei Judeţene de Pensii aşteaptă cererile. Până în luna octombrie, gradul de valorificare a biletelor destinate buzoienilor a fost de peste 90%.

bilete tratamentAproape 4.500 de bilete de tratament au fost alocate la Buzău pentru acest an. Până la sfârşitul lunii septembrie, peste 3.000, în majoritate în perioada de vară, au fost valorificate. Pentru ultimele serii de plecare în staţiuni balneare mai există posibilităţi pentru cei care nu au prins un bilet.

La nivelul Casei Judeţene de Pensii, au fost depuse peste 7.000 de cereri, până în luna octombrie. Important de ştiut este că biletele rămase nevalorificate sau cele refuzate pot fi cerute în continuare, chiar şi de către pensionarii care nu au avut noroc să prindă un sejur în perioada solicitată. Pentru asta, responsabilii Casei de Pensii recomandă o vizită pe site-ul instituţiei sau la sediul din zona Drăgăicii.

Ca şi în anul trecut, staţiunile cele mai solicitate au fost Covasna, Mangalia, Techirghiol, Eforie-Nord, Sărata- Monteoru, Vatra Dornei şi Herculane. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!