Publicat la: 29.11.2019. 19:20 / 1.086 views

ULTIMELE ASFALTĂRI. STRADA TRANSILVANIEI SE APROPIE DE FINALIZARE

Ultimul asfalt din acest an se toarnă pe strada Transilvaniei. Tronsonul dintre Fabrica de bere şi ieşirea spre Braşov ar putea fi gata săptămâna viitoare. Drumarii au început şi lucrările de pregătire pentru asfaltare la parcările din spatele turnurilor de pe Bălcescu. În această iarnă se vor amenaja trotuarele din pavele, lucrări care nu impun condiţii de temperatură.

asfaltare 2 amenajare parcare 1

Asfaltarea străzii Transilvaniei pe tronsonul dintre Fabrica de bere şi ieşirea spre Nehoiu se apropie de sfârşit.

Dacă nu va ninge sau nu va ploua în următoarele zile, iar temperaturile o vor permite, este posibil ca asfaltarea acestui tronson să fie finalizată săptămâna viitoare. Cel de-al doilea tronson, dintre Fabrica de bere şi bulevardul Unirii, va fi reabilitat şi modernizat printr-un proiect cu bani europeni.

Drumarii de la Urbis mai au şi alte comenzi de onorat. Vor avea şantiere în lucru şi pe perioada iernii.

Lucrările pentru amenajarea parcării de pe Bălcescu au început deja din spatele sediului Companiei de Apă, unde are şi Urbisul birourile.

Pregătirile pentru asfaltare vor continua în toate parcările de pe aleea din spatele blocurilor turn de pe bulevardul Bălcescu.

De asemenea, vor fi continuate lucrările la amenajarea trotuarelor din pavele, unde nu trebuie îndeplinite condiţii de temperatură.

În sezonul rece se vor face şi plantări importante de arbori şi arbuşti ornamentali pe tot teritoriul municipiului iar parcurile şi spaţiile verzi vor fi întreţinute permanent. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!