Publicat la: 10.09.2020. 18:22 / 482 views

ULTIMA SOLUȚIE – EXPROPRIEREA. LA BUZĂU ÎNCĂ APAR PROPRIETĂȚI PRIVATE NECUNOSCUTE

Odată cu reabilitarea și reconfigurarea parcării de la Sfinții Îngeri, drumarii de la Urbis au intervenit și pe străzile adiacente. Acolo unde a fost nevoie s-a asfaltat și au fost pavate trotuarele.

expropriere 5 expropriere 1

Cu o singură excepție. Un petec de teren care, spre surprinderea tuturor, este proprietate privată și unde Primăria nu poate interveni cu lucrări de reabilitare.

În urma discuțiilor cu proprietarul, acesta s-a arătat interesat să vândă terenul  către Primărie.

Proprietarul are dreptul să vină cu cu un evaluator propriu.

Negocierile vor porni de la prețurile stabilite de experți și, în final, terenul va trece în proprietatea Municipalității, cu avizul Consiliului Local Municipal,  daca proprietarul va accepta oferta.

O situație asemănătoare este cea de la zidul Arhiepiscopiei, unde o parte din terenul pe care se află trotuarul pietonal a fost revendicat de un buzoian. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!