Ultimă oră! Focuri de armă la UPU! Polițiștii au tras, după evadarea unui adolescent

Ultimă oră! Focuri de armă la UPU! Polițiștii au tras, după evadarea unui adolescent

Focuri de armă trase, în această seară, în curtea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, după ce un adolescent, arestat pentru furt și dus la control medical, a scăpat de sub escorta polițiștilor. După ce minorul a fugit, polițiștii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare, trâgând focuri de avrtisment.

În cursul acestei zile, instanța a emis un mandat de arestare preventivă, pentru un tânăr din Buzău, în vârstă de 15 ani, sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de furt.

După eliberarea mandatului de arestare, polițiștii au continuat demersurile procedurale, sens în care minorul a fost condus la o unitatea medicală, pentru control de specialitate.

La ieșirea din secția de pediatrie, minorul a fugit, iar polițiștii au pornit în urmărirea lui, fiind prins imediat, context în care a fost necesară utilizarea armamentului din dotare, pentru tragerea unor focuri de avertisment în plan vertical, fără a fi rănite persoane.

În cauză, sub coordonarea parchetului, polițiștii au demarat cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.”, a anunțat Biroul de Presă al IPJ Buzău.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și