Publicat la: 14.11.2017. 19:29 / 1.155 views

ULTIMA NOAPTE DE ASFALTARE… STRADA MARGHILOMAN, FINALIZATĂ

Noaptea trecută au fost finalizate lucrarile de asfaltare a străzii Marghiloman. Muncitorii de la Urbis au turnat asfalt până aproape de ora 2, astfel ca automobiliştii să poată circula decent, dimineaţa. Urmează a fi asfaltate trotuarele şi pasajele de intrare, dinspre străzile adiacente, către Marghiloman.

marghiloman 1Trei săptămâni au durat lucrările de reabilitare a străzii Alexandru Marghiloman. Noaptea trecută, ultimul tronson ce trebuia asfaltat a fost finalizat, astfel că se poate circula decent, pe traseul Podul Marghiloman – Bazar. Asfaltarea s-a făcut în general noaptea, pentru a nu obstrucţiona şi mai mult circulaţia, în zonă.

După ce au asfaltat partea carosabilă, cei de la Urbis vor proceda şi la amenajarea pasajelor pietonale. Nu vor fi uitate nici pasajele de acces către Strada Marghiloman dinspre străduţele adiacente.

Aseară, pe toată durata lucrărilor de asfaltare, o porţiune din strada Marghiloman a fost închisă circulaţiei. Traficul a fost dirijat de agenţi ai Poliţiei Locale. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!