Publicat la: 06.07.2017. 18:35 / 1.001 views

ULTIMA ETAPĂ PE ALEEA PLOPILOR. DOUĂ MII DE METRI PATRAŢI DE ASFALT SE VOR AŞTERNE PE TROTUARE

Pregătită încă din toamnă pentru asfaltare, strada Aleea Plopilor a intrat în etapa finală. După asfaltarea carosabilului şi alinierea la nivel a gurilor de canal, au fost betonate trotuarele şi a început asfaltarea lor. Strada va fi finalizată în jurul datei de 15 iulie.

plopilor 1Astăzi au început lucrarile de asfalatare pe trotuarele de pe strada Aleea Plopilor.

Mai întâi, acestea au fost betonate pentru a se creea suportul potrivit pentru noul strat de asfalt.

Strada Aleea Plopilor, cu o lungime de aproximativ 550 de metri nu a mai fost asfaltată niciodată până acum.

Lucrările la carosabil au fost realizate de Urbis Serv iar alinierea gurilor de canal la nivel şi trotuarele au revenit societăţii Prestcom Serv, aflată în insolvenţă.

Prestcom speră să mai obţină şi alte lucrări de la Municipalitate pentru acest an, mai ales că este posibil ca parcul de utilaje să fie îmbunătăţit.

Totodată, societatea se va înscrie la licitaţiile pentru o serie de lucrări la reţeaua Companiei de Apă. (Corneliu Floriceanu)

Exista 3 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. Veronica D. spune:

    SE LUCREAZA CU VITEZA MELCULUI SI IN DORUL LELII. MAI PUTINE DECLARATII SI MAI MULTA MULTA MUNCA PARCA FACI O AUTOSTRADA

  2. Salariat spune:

    Actualmente maistru fostul sofer are masina la scara pe ruta Buzau – Vadu aPsii plus la lucrari particulare…. Mult succes ….si cum spunea un celebru personaj AICI SUNT BANII DUMNEAVOSTRA. O demisie ceva sau un ciubuc?????

  3. Salariat spune:

    Demisia! De ce nu platiti vechii salariati si pe actualii ii fortati sa isi dea demisia???? Dacia Duster circula de doua ori pe saptamana Buzau – Pogoanele si Buzau – Stalpu!!!!!! Pana sa plece soferul angajat pe post de maistru masina facea zilnic cate 200 de km !!!!! Cate economie se poate face???????

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!