Publicat la: 19.10.2017. 18:31 / 715 views

TUPEU FĂRĂ MARGINI. OCUPA ABUZIV 7000 DE METRI PĂTRAŢI DIN DOMENIUL PUBLIC

Tupeu fără margini al unui buzoian. Timp de peste 20 de ani a ocupat abuziv peste 7000 de metri pătraţi de teren din domeniul public, şi-a amenajat o stână şi a ridicat mai multe construcţii fără a fi deranjat de cineva. Mai mult decât atât, şi-a amenajat chiar şi o baltă în apropierea digului de protectie a râului Buzău. Poliţiştii locali sunt cei care au descoperit ilegalitatea, l-au amendat, iar Primăria trebuie să ia măsuri în continuare.

control politie locala

O situaţie care poate părea absurda a fost descoperită de poliţiştii locali în zona Staţiei de Epurare de la Podul Vadu Pasii. Oamenii legii au constatat că un buzoian s-a făcut proprietar peste un teren de peste 7000 de metri pătraţi din domeniul public al Primăriei Buzău, fără niciun drept. Bărbatul susţinea că ar avea documente care să îi permită să stăpânească terenul, dar realitatea este cu totul alta.

Omul a considerat că i se cuvine terenul, şi-a ridicat pe el mai multe construcţii, unde creştea păsări, oi, vaci şi câini. Peste 20 de ani a stăpânit fără drept terenul respectiv fără a plăti vreodată impozit ori chirie.

Mai mult decât atât, bărbatul şi-a amenajat chiar şi o baltă pe terenul respectiv, în imediata apropiere a digului de protecţie al râului Buzău.

În limita conpetenţelor legale, pentru cele descoperite, poliţiştii locali au aplicat 4 sancţiuni.

În continuare, Primăria Municipiului Buzău trebuie să decidă ce alte măsuri trebuie luate împotriva buzoianului care vreme de peste 20 ce ani a ocupat abuziv un teren din proprietatea publică a municipiului Buzău. (Mirela Copariu)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!