Publicat la: 12.11.2020. 19:10 / 554 views

TROTUARE NOI, LA VERNEȘTI. URMEAZĂ ȘI PISTE PENTRU BICICLIȘTI

Proiecte de anvergura, la Vernesti. Administratia comunei de langa Buzau anunta finalizarea pasajului pietonal ce traverseaza aproape toata localitatea de-a lungul DN10. In paralel, se asfalteaza si drumul care leaga satele Niscov si Sasenii Noi.

vernesti 1 vernesti 2

Kilometri întregi de trotuare noi la Vernești. Pasajul pietonal care traversează comuna de-a lungul DN10 a fost refăcut. Proiectul va fi finalizat în câteva zile iar după, administrația din Vernești va amenaja și piste pentru biciclete.

În paralel, administrația din comună are în derulare un alt proiect important. Cu bani de la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, la Vernești se asfaltează un drum care face legătura între Nișcov-Săsenii Noi și Săsenii Vechi. Drumul are o lungime de aproape 2 kilometri și va contribui, spun edilii la dezvoltarea imobiliară a celor două sate.

Proiectul finanțat de AFIR prevede asfaltarea a doisprezece kilometri în comuna de lângă Buzău. (Andrei Solomon)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Anton Lucian spune:

    Buna ziua, o lucrare binevenita si bine executata! Aveti vreo estimare legata de introducerea gazelor naturale in satele Sasenii Noi/Vechi? Ar reduce mult poluarea si ar aduce un aflux de rezidenti.

    Multumim

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!