Trofeul „Dumitru Dan” 2024. Zece cicliști au îndeplinit baremul

Trofeul „Dumitru Dan” 2024. Zece cicliști au îndeplinit baremul

Weekend-ul trecut s-a desfășurat la Buzău primul brevet din Trofeul de anduranță „Dumitru Dan”. 10 concurenți au îndeplinit baremul de timp și au obținut brevetul de 200 de km. Următorul traseu va avea  300 de kilometri în județul Buzău și în cele învecinate.

Trofeul „Dumitru Dan”, organizat de Asociația Club Sportiv „Penteleu”, în colaborare cu Muzeul Județean Buzău, continuă și în acest al VI-lea sezon.

La startul primului brevet clasic de 200 de kilometri s-au aliniat 10 cicliști de anduranță, care, după ce au completat declarația pe propria răspundere și au primit kit-ul de participare, au plecat în grup pe traseul prestabilit.

Competiția este destul de dură iar concurenții nu primesc niciun fel de asistență tehnică pe drum și trebuie să se descurce singuri în orice situație, respectând cu strictețe regulile de circulație, ca orice participant la traficul rutier.

Startul s-a dat sâmbăta trecută, la ora 8 dimineața, din curtea Muzeului Județean, unde a avut loc și finișul.

Toți cei 10 concurenți înscriși în brevetul de 200 de kilometri au reușit să revină la Muzeu în baremul obligatoriu de timp de 13 ore și 30 de minute.

Participanții au primit câte o diplomă de participare iar cei care obțin toate cele 4 brevete de 200, 300, 400 și 600 de kilometri pot primi medalia Super Randonneur 2024.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și