Triciclete la domiciliu. Comanda se face prin telefon

Triciclete la domiciliu. Comanda se face prin telefon

Vehiculele cu trei roți se închiriază prin sistemul ”Buzău VeloCity” numai prin comandă telefonică. Tricicleta va fi livrată de firma angajată de Primărie la adresa indicată de solicitant. Ca și bicicletele, tricicletele se folosesc conform regulilor din Regulamentul aprobat de Consiliul Local Municipal.

Atunci când a fost inaugurat oficial, pe 15 noiembrie 2023, sistemul de închiriere a bicicletelor „Buzău VeloCity”, alături de vehiculele pe două roți erau expuse și câteva triciclete.

De atunci acestea au dispărut și nu le-a mai văzut nimeni prin oraș, deși sunt destui oameni care ar prefera să le folosească, pentru că sunt mult mai stabile decât bicicletele.

În cele mai multe cazuri, cei care doresc să închirieze o tricicletă nu știu să meargă pe bicicletă iar alții o preferă pentru că este mai comodă și mai sigură.

Tricicletele sunt utile și pentru cei care merg la piață să-și facă aprovizionarea și care își pot căra mai ușor sacoșele.

În concluzie, cine dorește să închirieze o tricicletă de la ”Buzău VeloCity” trebuie să sune la numărul de telefon din aplicație și firma va livra  vehiculul la adresa sau locația care va fi indicată de solicitant.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și