Publicat la: 28.12.2015. 20:21 / 1.080 views

TREISPREZECE COPII S-AU NĂSCUT DE CRĂCIUN. CINCI ÎN PRIMA ZI, OPT ÎN A DOUA

Şi anul acesta, în prima zi de Crăciun, la maternitatea din Buzău au ţinut să vină pe lume cinci mici buzoieni. Alţi opt au s-au născut a doua zi.

mama si copilulDupă un efort atât de mare de a apărea într-o lume care, la început pare ostilă, nou-născuţii au trecut direct la odihnă. Reporterul Campus Tv a păşit azi cu grijă într-un salon în care s-au născut crăciuniţe şi crăciunei.

Iată o mamă care contribuie din plin la viitorul buzoienilor şi al ţării. La numai 23 de ani, mai are acasă încă 2 băieţei şi două fetiţe gemene.

Într-un alt salon se odihnesc copiii născuţi în a doua zi de Crăciun şi de Sfântul Ştefan. Cu toţii s-au născut natural şi au ţinut să vină pe lume în aceste zile binecuvântate.

Maternitatea este locul unde se înfiripă zilnic noi vieţi, care duc neamul românesc mai departe.

Aproape toate mămicile de aici, în afara celor foarte tinere, mai au cel puţin un copil acasă.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!