Publicat la: 03.12.2018. 20:13 / 835 views

TREI TITLURI NAȚIONALE, PENTRU FRAȚII BURTANETE. GIMNAȘTII BUZOIENI AU OBȚINUT 13 MEDALII

Fratii Burtanete confirma, inca o data, ca sunt printre cei mai buni juniori romani, la gimnastica. La recent incheiatele campionate nationale de juniori, buzoienii au reusit treisprezece medalii, dintre care trei din aur. Robert si Gabriel s-au remarcat la probele individual compus si sarituri.

gimnastica 2  gimnastica 1

Trei medalii de aur, șase de argint și patru de bronz au reușit cei doi gimnaști ai Gloriei Buzău, Robert și Gabriel Burtanete, la Campionatele Naționale de Juniori 1. Buzoienii au strălucit în probele individual compus și sărituri, în ciuda faptului că în competiție au participat și sportivi care erau la limita vîrstei junioratului.

Pentru 2019, frații Burtanete au ca obiectiv participarea la două competiții majore: Festivalul Olimpic de Tineret și Campionatele Mondiale de Tineret. Buzoienii se antrenează sub atenta supraveghere a legendei gimnasticii românești, Dan Grecu

Faptul că cei doi gimnaști se antrenează la Centrul Olimpic este benefic și pentru Gloria Buzău, pentru ca sunt diminuate considerabil cheltuielile aferente pregătirii sportivilor.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!