Publicat la: 13.03.2017. 19:07 / 786 views

TREI RĂNIŢI ŞI UN CAL MORT, ÎN URMA UNUI ACCIDENT AUTO. CĂRUŢAŞUL BĂUT A SCĂPAT HĂŢURILE ŞI A PĂTRUNS PE CONTRASENS

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi o căruţă s-a produs, sâmbăta seara, la intrarea în comuna Ţinteşti, dinspre Buzău. De vină, spun poliţiştii, a fost căruţaşul care a pătruns inexplicabil pe contrasens şi a tamponat un Opel. Conducătorul atelajului consumase băuturi alcoolice.

acc tinesti siteDin primele cercetări efectuate de poliţişti rezultă că vinovat pentru accidentul rutier ar fi un căruţaş care a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism Opel. Accidentul s-a produs sâmbătă seară, pe DJ 203 D, la intrare în comuna Ţinteşti. În urma evenimentului rutier, au fost rănite două persoane care se aflau în autoturism şi un pasager din căruţă. Conform testului cu aparatul Drager, căruţaşul consumase alcool, înainte de a prelua hăţurile atelajului.

Ocupanţii atelajului susţin că de vină ar fi un alt şofer, un tânăr de 24 de ani, care a frânat brusc în faţa căruţei, imediat după ce o depăşise. Pentru a evita impactul,  căruţaşul ar fi virat stânga, pătrunzând astfel pe contrasens. Mai mult,  pasagerii din căruţă susţin că tânărul şofer are şi probleme medicale. Între timp, poliţiştii urmează să stabilească dacă şoferul de 24 de ani are probleme medicale şi în ce condiţii a obţinut permisul de conducere auto.

În urma accidentului, autoturismul Opel a fost grav avariat iar calul a fost proiectat zeci de metri pe şosea. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!