Publicat la: 25.09.2020. 18:10 / 525 views

TREI DECESE ŞI O UȘOARĂ CREŞTERE A ÎMBOLNĂVIRILOR. ZECI DE BUZOIENI INFECTAȚI, TRATAȚI ACASĂ

Județul Buzău a depășit astăzi pragul de 100 de decese înregistrate în rândul pacienților cu coronavirus, de la începutul pandemiei. Trei persoane vârstnice, cu comorbidități, au murit pe patul de spital. Tot astăzi, autoritățile din sănătate au anunțat o ușoară creștere a cazurilor noi de COVID.

ambulanta ramnicUnul dintre cele trei decese raportate astăzi a fost înregistrat în focarul de coronavirus de la Căminul de Bătrâni “Alecu Bagdad” din Râmnicu Sărat. Cu cele trei cazuri înregistrate zilele acestea, județul Buzău a depășit cifra de 100 de decese, de la începutul pandemiei.

În ultimele 24 de ore, autoritățile buzoiene din sănătate au înregistrat o ușoară creștere a numărului de cazuri noi de COVID. Dacă miercuri au fost diagnosticate 12 persoane, joi au fost depistați 18 buzoieni cu noul coronavirus.

Printre cazurile noi se numără cinci beneficiari ai Centrului de Integrare pentru Terapie Ocupațională din Râmnicu Sărat, acolo unde focarul a ajuns la 26 de îmbolnăviri, în majoritate din rândul beneficiarilor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!