Publicat la: 21.05.2020. 18:19 / 1.056 views

TREI CAZURI NOI CONFIRMATE, LA NIVEL DE JUDEȚ. DOUĂ CADRE MEDICALE ȘI UN ANGAJAT AL INSPECTORATULUI ŞCOLAR

Direcția de Sănătate Publică anunță încă trei cazuri de infectare cu coronavirus, numărul de cazuri pozitive ajungând astfel, la 151, în județ. Este vorba despre două cadre medicale din Spitalul Județean și de un angajat al Inspectoratului Școlar Județean.

cazuri coronavirus spitalS-a dat alarma, în cadrul Inspectoratului Școlar Județean, după ce un angajat al instituției a fost depistat ca fiind infectat cu noul coronavirus. Instituția a fost închisă până luni, pentru dezinfecție generală, după ce un angajat al acesteia a fost depistat cu Covid 19.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani, inginer constructor, responsabil cu investițiile în Inspectoratul Școlar, s-a testat după ce a început să se simtă rău, deși nu se știa contact al nici unui caz confirmat de coronavirus. 

Testul a ieșit pozitiv, ceea ce a dus la demararea unei anchete epidemiologice la nivelul IȘJ Buzău.  Până acum a fost găsit un singur contact al bărbatului infectat, colegul său de birou, care a fost trimis în izolare.  Este primul caz de COVID-19 înregistrat în IȘJ Buzău.  

Până în acest moment, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 3 cazuri de infectare cu coronavirus. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 151. Celelalte două  cazuri sunt reprezentate de două cadre din Spitalul Județean. Este vorba de două femei, una de 31 de ani, care prezintă simptome, cealaltă de 49 de ani, asimptomatică.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!