Publicat la: 15.11.2017. 19:18 / 925 views

TRAVEL THE WORLD. ELEVI ŞI CADRE DIDACTICE DIN ŞAPTE ŢĂRI SUNT OASPEŢII BUZĂULUI

36 de elevi şi cadre didactice din Slovenia, Cehia, Grecia, Bulgaria, Turcia şi din Spania sunt, în aceste zile, oaspeţii Buzăului. Împreună cu elevi şi cadre didactice de la Şcoala Gimnazială numărul 7, ei participă la un proiect Erasmus, cu finanţare europeană. Cu toţii au fost prezenţi astăzi la lecţia interactivă Travel the World, desfăşurată în cadrul proiectului Ocolul lumii pe jos de la Muzeul Judeţean.

muzeu 2În această săptămână, Buzăul este gazdă primitoare pentru 15 elevi şi 21 de cadre didactice din Slovenia, Cehia, Grecia, Bulgaria, Turcia şi Spania.

Elevii şi profesorii de la Şcoala Gimnazială nr. 7 au grijă ca oaspeţii de peste hotare să se simtă cât mai bine pe meleagurile buzoiene şi să îi cunoască pe locuitorii judeţului.

Vizita face parte dintr-un program Erasmus, cu finanţare europeană, la care participă 7 ţări, inclusiv România, prin reprezentanţii ei de la Buzău.

La Muzeul Judeţean, elevii şi profesorii au participat la o lecţie interactivă, desfăşurată în sala care adăposteşte expoziţia proiectului Ocolul lumii pe jos.

Elevii de la Şcoala Gimnazială numărul 7, care sunt gazde pentru colegii lor de proiect, au fost, la rândul lor, în vizită în ţările participante.

În zilele următoare sunt organizate vizite de documentare, o excursie la Vulcanii noroioşi şi alte activităţi prin care oaspeţii să cunoască mai bine cultura şi tradiţiile Buzăului şi ale românilor, în general. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!