Publicat la: 04.10.2018. 18:20 / 555 views

TRANSPORT SPECIAL PENTRU BULETINELE DE VOT. PREFECTURA A SCHIMBAT MODUL DE DISTRIBUIRE

pregatiri referendumPregătirile pentru desfășurarea referendumului din acest weekend sunt pe ultima sută de metri. Astăzi a avut loc o videoconferință cu prefecții, pentru a se verifica stadiul organizării scrutinului. 

La Buzău s-a luat decizia ca buletinele de vot, depozitate în condiții stricte de securitate în garajele Prefecturii, să fie transportate pe zone, fără a mai fi necesară ridicarea de către președinții secțiilor de votare.

Între timp, s-a rezolvat și problema retragerii unui număr mare de președinți de secții de votare. S-au găsit înlocuitori pentru toți.

La nivelul județului Buzău vor fi amenajate 426 de secții de votare, iar numărul cetățenilor aflați pe listele electorale permanente este de peste 380.000. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!