Publicat la: 18.01.2017. 19:11 / 1.294 views

TRANS-BUS ÎŞI MĂREŞTE PARCUL AUTO. TREIZECI DE AUTOBUZE VOR FI CUMPĂRATE ANUL ACESTA

Municipalitatea are în plan pentru acest an achiziţionarea de autobuze second-hand pentru transportul în comun. Numărul acestora ar putea ajunge la treizeci, deoarece din 2018 nu vor mai putea fi cumparate decât autobuze cu Euro 6, care sunt destul de scumpe. Trans-Bus are nevoie de un număr mai mare de autobuze pentru că primăria intenţionează să creeze curse între oraş şi localităţile învecinate.

autobuze-oct-1Pentru anul viitor, primăria intenţionează să aloce pentru investiţii o sumă importantă din bugetul local. Din cele 10 milioane de euro prevăzute pentru acest capitol, vor fi achiziţionate şi mai multe autobuze pentru transportul în comun.

Primăria a comandat un studiu privind mobilitatea urbană, extrem de util pentru reconfigurarea circulaţiei rutiere şi pietonale din oraş.

Pentru că navetiştii care lucrează în municipiu sunt nevoiţi să piardă timp cu transportul, atât la sosirea, cât şi la plecarea din oraş, Primăria intenţionează să le vină în ajutor.

În acest sens, vor fi prelungite anumite linii de autobuz până în localităţile din vecinătatea Buzăului.

Transbus are insa nevoie de un parc auto mai mare. Aesta este motivul pentru care Primăria a decis cumpararea a 30 de autobuze second-hand. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!