Publicat la: 23.10.2020. 18:14 / 536 views

TRANS BUS AJUNGE ÎN ALTE TREI COMUNE. ULMENI, COSTEŞTI ŞI GHERĂSENI, URMĂTOARELE PE LISTĂ

Veşti bune pentru locuitorii din zonele Ulmeni, Costeşti şi Gherăseni. Începând cu data de 1 noiembrie, societatea Trans Bus Buzău va efectua călătorii şi în cele trei comune.

autobuz merei 2Conducerea primăriei municipiului Buzău spune că sunt foarte mulţi locuitori ai celor trei comune care au serviciul sau merg la şcoală în Buzău. De asemenea, Primăria Buzău face demersuri pentru ca autobuzele Trans Bus să ajungă şi în alte câteva localităţi din apropierea municipiului.

Asta, mai ales că în prima parte a anului viitor, Trans Bus se va dota cu 13 noi autobuze, sută la sută electrice. Odată cu achiziţionarea celor 20 de autobuzelor hibrid, societatea de transport în comun din municipiul Buzău poate opera fără probleme pe rutele respective. 

Biletele de călătorie vor fi disponibile la partenerii Trans Bus de pe raza celor trei comune, dar şi la centrele de emitere bilete şi abonamente.

În prezent, parcul auto al Trans Bus a depăşit o sută de autobuze care asigură transportul public în comun în 48 de localităţi din apropierea municipiului Buzău. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!