Publicat la: 27.12.2017. 19:31 / 1.165 views

TRAGEDIE LA BURDUŞANI. FRATELE PREOTULUI DIN SAT, DECEDAT ÎN ACCIDENT AUTO

Accident rutier grav, produs sâmbătă, pe DJ 203K, pe raza localităţii Burduşani, din comuna Săgeata. Imprudenţa l-a costat viaţa pe un bărbat de 38 de ani, din Pietroasele. Fratele său, preotul din comună, a asistat, neputincios, la decesul acestuia.

accident bordusani 1Imprudenţa la volan l-a costat viaţa pe un barbat de 38 de ani, din Pietroasele.  Fratele părintelui Daniel Apostoiu, slujitor în localitate, a ieşit dintr-o curte pe DJ 203K, fără să se asigure corespunzător. A încercat să întoarcă maşina, moment în care a fost acroşat de un autoturism de teren, la volanul căruia se afla o şoferiţă de 27 de ani. În urma impactului, victima a rămas încarcerată între mormanele de fiare, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de la ISU, pentru a-l scoate pe bărbat din maşină. În ciuda manevrelor de resuscitare, tânărul şofer a decedat în ambulanţă, chiar sub ochii fratelui său.

La faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje ale poliţiei rutiere, pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului. În urma cercetărilor preliminare, s-a stabilit că vina a fost a şoferului de 38 de ani, pentru că a întors maşina fără să se asigure. În urma testului cu aparatul Drager a rezultat că şoferiţa SUV-ului nu consumase alcool.

Din cauza evenimentului rutier, traficul în zonă a fost restricţionat pe toată durata cercetărilor. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!