Publicat la: 04.07.2019. 18:29 / 910 views

TRAFIC BLOCAT, PE DN2 E85. TREI PERSOANE AU AJUNS LA SPITAL, ÎN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER

acc 2Trei persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier petrecut după-amiază, pe DN2 E85, la Gura Câlnaului. Evenimentul a fost provocat de un şofer de 62 de ani care a pătruns pe contrasens, lovind alte două autoturisme. În urma accidentului, traficul a fost blocat iar coada de maşini s-a întins pe kilometri buni, până la intrarea în municipiu.

O coadă de peste cinci kilometri s-a format, pe DN2 E85, din cauza unui accident rutier petrecut între Gura Câlnăului şi Potârnicheşti.

Trei autoturisme s-au ciocnit, după ce un şofer de 62 de ani, care se deplasa pe direcţia Râmnicu Sărat – Buzău,  la volanul unui SUV Porsche, a intrat pe contrasens, lovind alte două maşini care circulau regulamentar.

Din impact, un Volkswagen a ricoşat într-un gard iar un Cielo aproape că s-a dezintegrat.

acc 1 acc 3

Evenimentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto din Cielo, un cetăţean de 38 de ani din Vadu Paşii, şi a pasagerei din maşina acestuia, o femeie de 61 de ani.

La spital a ajuns şi o pasageră de 66 de ani din Volksvagen, cu leziuni uşoare.

În urma accidentului, traficul a fost întrerupt, pe DN2 E85, timp de cîteva zeci de minute. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!