Rezistența Rock. Top T revine pe scena Casei Tineretului Buzău

Rezistența Rock. Top T revine pe scena Casei Tineretului Buzău

O nouă ediție a Festivalului buzoian Top T, va aduna la Casa Tineretului fanii rockului și ai bluesului de pretutindeni. Nouă dintre cele mai cunoscute trupe românești vor concerta la Buzău timp de trei zile, între 17 și 19 decembrie, 2021. Accesul la spectacole va fi permis conform normelor în vigoare.

Între 17 și 19 decembrie, fanii rockului și ai bluesului se vor reîntâlni cu nouă trupe ”de top”, care vor fi prezente la ediția 2021 a festivalului buzoian Top T ”Festivalul Rezistenței Rock”

De-a lungul celor 38 de ani de la prima ediție a festivalului Top T și la 26 de la debutul Bluzăului, rockul și bluesul se vor reuni pentru a doua oară sub acoperișul Casei Tineretului.

Anul acesta, festivalul este organizat de Asociația Hair Redivivus și Fundația pentru Tineret Buzău, în parteneriat cu Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman”, Consiliul Județean și Primăria Buzău.

Ediția de anul viitor va reveni, cel mai probabil, în vară iar evenimentul va căpăta o altă amploare, care ar putea poziționa Buzău pe harta festivalurilor naționale de rock și blues.   

Anul acesta, la festival vor putea participa fizic doar cei care prezintă un certificat digital Covid 19, care să ateste vaccinarea cu ultima doză cu cel puțin 10 zile înainte de data concertului sau o dovadă medicală de trecere prin boală  în maxim 180 de zile înainte de concert.

Este posibil ca spectacolele să se desfășoare doar cu 30% din spectatori sau ca, după noul ordin de ministru din 8 decembrie, restricțiile să fie mai puțin stricte.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și