TOMA ŞI NEAGU, ALTFEL. DEZVĂLUIRI ÎN EDIŢIILE SPECIALE DE SĂRBĂTORI

TOMA ŞI NEAGU, ALTFEL. DEZVĂLUIRI ÎN EDIŢIILE SPECIALE DE SĂRBĂTORI

De Sărbători, Campus TV v-a oferit un program special, pe toate gusturile. De la spectacole pentru copii, concerte inedite şi până la ediţii speciale realizate de moderatorii talk-show-urilor. Printre altele, telespectatorii i-au putut vedea pe primarul Constantin Toma şi preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, în altfel de ipostaze. Edilul-şef Constantin Toma a recunoscut că, în campania electorală, i s-a sugerat că ar fi bine să îi îndulcească pe votanţii din cartierul Simileasca, în timp ce preşedintele Neagu a povestit cum a fost la un pas de tragedie, după un accident recent.

TOMA NEAGU

În ediţia specială de Crăciun, Toma a făcut mai multe dezvăluiri pe plan administrativ şi politic. Edilul-şef a dat din culisele PSD şi a precizat că, înainte de alegeri, i s-a propus să accepte anumite atenţii pentru buzoienii din cartierul Simileasca, cei care, în sondaje, apăreau opozanţii lui Toma, din cauza unor măsuri antisociale anunţate în campanie.

Primarul Toma şi-a recunsocut şi ieşirile nervoase, povestind un episod petrecut într-o seară, la asfaltări, când a intrat în conflict cu un poliţist local.

De cealaltă parte, preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, a oferit detalii, în premieră, despre accidentul rutier în care a fost implicat recent, când chiar a fost la un pas de o tragedie.

Neagu a venit şi cu o veste pentru cei interesaţi să afle ce se va mai construi pe terenul vechii maternităţi, în afara unui sediu al Judecătoriei: un bloc de locuinţe de serviciu pentru medici.

Campus TV a fost singura televiziune locală care a oferit, de Sărbători, un program complet cu ediţii speciale şi multe producţii proprii. Concertul Johann Strauss Ensemble, în seara de Crăciun, a fost evenimentul principal difuzat, în exclusivitate. Vă mulţumim că ne-aţi urmărit şi de Sărbători! (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

UPU Buzău, fără COVID

09.06.21 15:15 Ultima modificare 09.06.21 19:01

Lipsa cazurilor de COVID timp de două zile consecutive a adus eliberare la cea mai aglomerată secție a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Pentru prima…