Publicat la: 27.12.2017. 19:10 / 525 views

TOMA ŞI NEAGU, ALTFEL. DEZVĂLUIRI ÎN EDIŢIILE SPECIALE DE SĂRBĂTORI

De Sărbători, Campus TV v-a oferit un program special, pe toate gusturile. De la spectacole pentru copii, concerte inedite şi până la ediţii speciale realizate de moderatorii talk-show-urilor. Printre altele, telespectatorii i-au putut vedea pe primarul Constantin Toma şi preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, în altfel de ipostaze. Edilul-şef Constantin Toma a recunoscut că, în campania electorală, i s-a sugerat că ar fi bine să îi îndulcească pe votanţii din cartierul Simileasca, în timp ce preşedintele Neagu a povestit cum a fost la un pas de tragedie, după un accident recent.

TOMA NEAGU

În ediţia specială de Crăciun, Toma a făcut mai multe dezvăluiri pe plan administrativ şi politic. Edilul-şef a dat din culisele PSD şi a precizat că, înainte de alegeri, i s-a propus să accepte anumite atenţii pentru buzoienii din cartierul Simileasca, cei care, în sondaje, apăreau opozanţii lui Toma, din cauza unor măsuri antisociale anunţate în campanie.

Primarul Toma şi-a recunsocut şi ieşirile nervoase, povestind un episod petrecut într-o seară, la asfaltări, când a intrat în conflict cu un poliţist local.

De cealaltă parte, preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, a oferit detalii, în premieră, despre accidentul rutier în care a fost implicat recent, când chiar a fost la un pas de o tragedie.

Neagu a venit şi cu o veste pentru cei interesaţi să afle ce se va mai construi pe terenul vechii maternităţi, în afara unui sediu al Judecătoriei: un bloc de locuinţe de serviciu pentru medici.

Campus TV a fost singura televiziune locală care a oferit, de Sărbători, un program complet cu ediţii speciale şi multe producţii proprii. Concertul Johann Strauss Ensemble, în seara de Crăciun, a fost evenimentul principal difuzat, în exclusivitate. Vă mulţumim că ne-aţi urmărit şi de Sărbători! (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!