Publicat la: 21.10.2019. 18:54 / 424 views

TOMA: ”PROFESORII SĂ ÎI ÎNVEȚE MAI BINE PE ELEVI!” MÂINE, VA FI PROTEST ȘI ÎN FAȚA PRIMĂRIEI BUZĂU

Protest va fi și la Primăria Buzău, din același motiv. Mâine, tot după prânz, este programată o pichetare în fața Palatului Comunal. Între timp, primarul Constantin Toma îi acuză pe profesori pentru presiunea pusă în aceste zile pe autorități, cerându-le, în schimb, să îi învețe mai bine pe elevi.

  scoala nr 6  toma despre scoala nr 6

În cazul comasării școlilor 6 și 16, instanța a suspendat și anulat hotărârea de consiliu local municipal, dată pentru fuziunea celor două unități de învățământ. După ședința de astăzi, primarul Constantin Toma s-a declarat suprins de situația la care s-a ajuns.

Pe de altă parte, edilul-șef susține că sentința trebuie respectată, chiar dacă ar putea să împiedice realizarea unor investiții în fosta clădire a Școlii nr. 6, unde s-ar dori amenajarea mai multor grădinițe moderne.

Nu în ultimul rând, șeful de la Palatul Comunal îi critică pe profesori, considerând că dascălii ar trebui să se preocupe mai mult de educarea copiilor, nu de proteste.

Protestul de mâine din fața Primăriei este programat la ora 13:00. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!