TOMA, MESAJ PENTRU MINISTRUL EDUCAȚIEI. “POATE AVEM CEL MAI MARE INTERES DIN ȚARĂ!”

TOMA, MESAJ PENTRU MINISTRUL EDUCAȚIEI. “POATE AVEM CEL MAI MARE INTERES DIN ȚARĂ!”

Primarul Constantin Toma a profitat de prezența la Buzău a unui secretar de stat, pentru a-i transmite un mesaj și o propunere ministrului Educației. Edilul-șef susține că Buzăul ar trebui să fie oraș pilot în privința digitalizării din școli.

zoltan kallos toma educatie vaccinare

Ieri, profesorul Zoltan Kallos, secretar de stat în Ministerul Educației, a fost prezent la Buzău, pentru o întâlnire cu autoritățile locale și cu directorii de școli, pe tema vaccinării salariaților din învățământ.

Invitat la eveniment, șeful Palatului Comunal nu a ratat ocazia să îi transmită un mesaj ministrului Educației. Constantin Toma consideră că, la Buzău, există cel mai mare interes pentru învățământ, din întreaga țară.

Pe de altă parte, edilul-șef a apreciat că ministerul a modificat legea, în așa fel încât toți elevii eligibili să primească burse.

Trebuie amintit, însă, că primarul Constantin Toma, în vara anului trecut, s-a opus aprobării unui proiect de hotărâre, prin care elevii de la școlile din municipiu ar fi urmat să primească burse, în valoare de 70 de lei/lunar.

Cât despre propunerea avansată ieri de șeful Palatului Comunal, aceasta se referă la recunoașterea digitalizării implementate în școlile din orașul Buzău, ca pe o premieră națională.

Și aici trebuie amintit că, în urmă cu mai bine de doi ani, Buzăul era trecut ca județ pilot într-un amplu proiect de digitalizare, pe vremea ministrului Ecaterina Andronescu, numai că programul a fost abandonat. (Mihai Bunăziua)

[youtube]https://youtu.be/DaolRITlsX4[/youtube]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și