Publicat la: 18.09.2017. 18:25 / 904 views

TOMA: ”DOSARUL POLIŢIŞTILOR LOCALI, LA DNA”. SE INVOCĂ UN PREJUDICIU DE 11 MILIOANE DE EURO

Dosarul finanţării poliţiştilor locali a fost trimis la DNA. Anunţul a fost făcut chiar de către edilul-şef Constantin Toma, după ce Primăria a mai pierdut un proces împotriva sindicatului agenţilor. Şeful Palatului Comunal susţine că auditorii de la Camera de Contrui au decis să sesizeze procurorii anticorupţie cu privire la plata poliţiştilor locali pe o perioadă de trei ani.

toma declaratii septSăptămâna trecută, Curtea de Apel Ploieşti a dat câştig de cauză poliţiştilor locali, în procesul intentat Primăriei, cu privire la suspendarea organigramei din Palatul Comunal. Edilul-şef Constantin Toma spune că noua sentinţă se va răsfrânge asupra bugetului local şi a activităţii funcţionarilor.

Toma a anunţat că, între timp, Camera de Conturi a trimis la DNA dosarul în care se reclamă un prejudiciu uriaş, creat prin angajarea peste normă a 300 de poliţişti locali.

În continuare, regula din Palatul Comunal va fi de reducere pe cât posibil a cheltuielilor inutile, adaugă edilul-şef.

În momentul de faţă, niciun proces al poliţiştilor locali împotriva Primăriei nu a fost judecat pe fond, toate deciziile instanţelor fiind legate de suspendarea unor hotărâri de consiliu local, până la soluţionarea pe fond a dosarelor. (Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Moloz spune:

    Domnul primar,ai sa pui orașul pe butuci!
    Se invoca același motiv,care nu a cântărit deloc in prima faza!
    Dar plățile care se fac in doua parti,nu cumva e tema pentru D.N.A.?

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!