TOMA, ALES LIDERUL PSD MUNICIPIU. EDILUL-ŞEF A FOST SINGURUL CANDIDAT

TOMA, ALES LIDERUL PSD MUNICIPIU. EDILUL-ŞEF A FOST SINGURUL CANDIDAT

Primarul Constantin Toma a fost ales, în această seară, președinte al organizației municipale a PSD. Funcția fusese deținută cu titlu interimar tot de către edilul-șef buzoian, unicul candidat pentru prima poziție din filială. Toma a fost felicitat de președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, pentru modul în care a administrat Primăria în primii doi ani de mandat.

toma ciolacuDupă o perioadă îndelungată de conducere interimară, organizația municipală a social-democraților buzoieni are lideri cu patalama. Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a explicat și motivul pentru care nu au fost organizate alegeri timp de mai bine de doi ani.

Parlamentarul Marcel Ciolacu a reamintit că l-a propus pe Constantin Toma pentru a fi candidatul PSD pentru Palatul Comunal, declarând că nu regretă alegera făcută.

Edilul-șef Constantin Toma a dezvăluit că a acceptat propunerea de atunci, doar în urma insistențelor liderului PSD.  

În discursul său de dinaintea votului, primarul Constantin Toma a declarat că există motive suficiente pentru a fi confirmat ca lider al organizației municipale, prin realizările sale în calitate de șef al Palatului Comunal. De altfel, Toma le-a prezentat delegaților de la conferință filmulețul cu bilanțul său după doi ani de mandat.

La Conferința Extraordinară desfășurată la Sala Mare a Consiliului Județean au participat peste 250 de delegați din cadrul organizației municipale a PSD.  (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și