Toate diamantele … 35.000 de spectatori la Luis Gabriel

Toate diamantele … 35.000 de spectatori la Luis Gabriel

Record de spectatori la Drăgaică. Luis Gabriel a împărțit „diamantele” sale la peste 35000 de spectatori. Deși intrarea a fost forțată, spectacolul s-a desfășurat normal.

Ieri Drăgaica a avut un record de spectatori la Luis Gabriel și diamantele sale, ceea ce denotă că are un mare succes la buzoieni. Și nu numai la buzoieni pentru că, se pare că au sosit la Buzău admiratori atât din județ cât și de dincolo de hotarele lui.

Afluxul de oameni care mergeau la Drăgaică – pietoni și conducători auto – a creat probleme în trafic, provocând aglomerări în zona sensului giratoriu, a pasarelei peste calea ferată și a străzilor adiacente.

Ar fi fost și mai bine dacă toți cei care s-au bulucit la intrarea în Drăgaică ar fi achitat și cei trei lei pentru un bilet. Numai că, nu a fost chiar așa.

Spectacolul nu a avut de suferit și s-a desfășurat în cele mai bune condiții, așa cum a fost programat.

Mai sunt câteva zile până la închiderea Drăgăicii și este de așteptat să mai fie seri aglomerate, cu mii de fani ai artiștilor care urmează să urce pe scenă.

Organizatorii se așteaptă ca anul acesta să fie doborât recordul de spectatori al Drăgăicii, chiar dacă au fost și zile caniculare, nefavorabile pentru spectatori.

Următorul eveniment artistic care va atrage mulți buzoieni în Parcul Marghiloman este BZM Fest, între 11 și 14 iulie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și