Toată lumea, joi, la Sala Sporturilor!  Handbalistele de la Gloria, ultimul meci din 2023

Toată lumea, joi, la Sala Sporturilor!  Handbalistele de la Gloria, ultimul meci din 2023

În ultima etapă, din 2023, în Liga Națională de handbal feminin, fetele de la SCM Gloria Buzău vor juca, pe teren propriu, cu Minaur Baia Mare. Partida este programată joi, de la ora 17:30.

O victorie mai poate păstra șanse reale ca echipa lui Daniel Anca să mai prindă un loc de cupe europene, așa că partida are o miză foarte importantă.

Deoarece este ultimul meci din acest an, clubul buzoian a postat, pe pagina oficială de Facebook, un clip video prin care buzoienii sunt invitați în număr cât mai mare să susțină echipa la jocul de joi.

Pentru meciul de mâine, costul unui bilet este de 15 lei. Acestea pot fi achiziționate atât online, cât și în ziua partidei, de la casa de bilete din imediata vecinătate a Sălii Sporturilor. Copiii de până în 16 ani, sportivii legitimați la orice club buzoian, persoanele cu dizabilități și seniorii beneficiază de gratuitate, în limita locurilor disponibile.

Înaintea acestei etape, a 11-a, echipa din Buzău se află pe locul 7, cu 13 puncte, iar Baia Mare este pe locul 8, cu 12 puncte.

Liga Florilor se va întrerupe după această etapă, pauza fiind generată de Campionatul Mondial care se va desfășura în Danemarca, Norvegia și Suedia, în perioada 29 noiembrie – 17 decembrie 2023.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și