Publicat la: 13.04.2018. 18:18 / 790 views

TOALETAREA COPACILOR, CONTESTATĂ DE BUZOIENI. TĂIERILE, SUPRAVEGHEATE DE SPECIALIŞTI

Pe adresa redacţiei Campus TV au sosit numeroase sesizări referitoare la modul în care se face toaletarea copacilor pe Bulevardul Unirii. Reprezentanţii Primăriei răspund acestor sesizări şi anunţă că lucrările sunt făcute de către specialişti, însă curăţarea arborilor nu se va finaliza în această primăvară, iar lucrarea va fi continuată la toamnă.

copaci 1De câteva săptămâni, pe Bulevardul Unirii a demarat procedura de toaletare a copacilor. Mulţi buzoieni şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la modalitatea de efectuare a acestei operaţiuni. Mai exact, copacii ar fi prea ciuntiţi. Viceprimarul Ionuţ Apostu susţine, însă, că aceste lucrări sunt făcute sub atenta supraveghere a unor specialişti în domeniu.

Supărător este faptul că operaţiunea de curăţare a copacilor nu va fi finalizată în această primăvară pe Bulevardul Unirii. Maşinile parcate în imediata apropiere a arborilor au făcut ca lucrarea să fie mult întârziată.

Toaletarea arborilor va fi făcută în tot oraşul, pentru că, potrivit specialiştilor, se impune pentru sănătatea copacilor, dar si pentru siguranţa buzoienilor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!