TITI HOLBAN, RĂNIT ÎN URMA UNUI ACCIDENT. EL ŞI SOŢIA AU AJUNS LA SPITAL

TITI HOLBAN, RĂNIT ÎN URMA UNUI ACCIDENT. EL ŞI SOŢIA AU AJUNS LA SPITAL

Fostul deputat Titi Holban şi soţia acestuia a fost răniţi într-un accident rutier produs astăzi pe drumul european E85. La ieşire din localitatea Poşta Câlnău, maşina ex-parlamentarului râmnicean a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţ. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Mortorii spun că totul s-ar fi petrecut după ce o bucată metalică a căzut dintr-o maşină care circula în faţă şi ar fi pătruns prin parbrizul maşinii fostului deputat.

acc holban 2Accidentul s-a produs în jurul orei 11:00 la intrarea în localitatea Poşta Câlnău, dinspre Râmnicu Sărat. Localnicii au auzit o bubuitură puternică, iar când au ieşit la poartă au văzut maşina distrusă şi două persoane, un bărbat şi o femeie, rănite. Ulterior s-a aflat că şoferul era nimeni altul decât fostul deputat Titi Holban şi soţia acestuia.

Din spusele poliţiştilor, şoferul autoturismului Volkswagen Bora a pierdut controlul volanului şi a lovit un cap de pod, răsturnându-se în şanţ. Fostul deputat şi soţia acestuia au fost răniţi şi preluaţi de două ambulanţe care i-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Martorii vorbesc despre un accident stupid. Ei spun că şoferul autoturismului ar fi fost lovit de o bucată de fier care s-a desprins din camionul care circula în faţa sa. Obiectul a spart parbrizul şi l-ar fi lovit pe fostul deputat direct în cap, acesta fiind, de fapt, motivul pentru care maşina a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat. Cei doi răniţi au fost predaţi medicilor, însă starea lor nu este foarte gravă.

La faţa locului nu au fost găsite urme de frânare. Până la această oră, reprezentanţii IPJ nu au date despre cele două persoane rănite şi nu confirmă teoria privind bucata de fier care l-ar fi lovit pe şofer. Poliţiştii au desfăşurat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt. În zonă s-a circulat dirijat până la finalizarea cercetărilor. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și