Publicat la: 15.02.2018. 19:13 / 764 views

TEST REUŞIT, ÎNAINTE DE CUPA ROMÂNIEI. SCM BUZĂU – HCM SLOBOZIA, 31-30

Handbalistele de la SCM Buzău continuă parcursul excelent şi în amicale. Ieri, elevele lui Romeo Ilie s-au impus în faţa prim divizionarei HCM Slobozia, cu 31-30. Partida a fost programată pentru a pregăti meciul de Cupă, cu Danubius Galaţi.

handbal scm 1Chiar dacă a avut doar statutul unui amical, partida de aseară a fost una de anduranţă, presărată, pe alocuri, cu contacte dure între jucătoare. Buzoiencele de la SCM au reuşit să se impună în faţa prim divizionarei HCM Slobozia, cu 31- 30, într-un meci de pregătire gândit ca un preambul pentru partida cu Danubius Galaţi, de sâmbătă.

Sâmbătă după-amiază, buzoiencele vor întâlni în sala Romeo Iamandi pe Danubius Galaţi, într-o partidă contând pentru optimile Cupei României. Moldovencele ocupă a douăsprezecea poziţie în Liga Florilor, cu un punct mai puţin decît adversara de aseară, HCM Slobozia. După meciul de Cupă, urmează o deplasare la Bucureşti, pe 24 ale lunii, pentru meciul cu Steaua.

Partida de sâmbătă, cu Danubius Galaţi, este programată de la ora 17 iar accesul spectatorilor va fi gratuit. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!