Publicat la: 19.02.2018. 19:10 / 842 views

TEST AL MATURITĂŢII PICAT. SCM GLORIA – DANUBIUS GALAŢI: 17-24

Prim divizionara Danubius a fost un adversar prea puternic pentru elevele lui Romeo Ilie. Chiar dacă gălăţencele nu se simt deloc bine în prima divizie, trupa lui Valeriu Costea s-a impus clar la Buzău, năruind speranţele celor peste 1000 de spectatori din Sala Romeo Iamandi.

handbal cupa 2Un meci fără istoric, pe parcursul căruia echipa buzoiană n-a dat niciun moment impresia că ar avea vreo şansă de a se impune în faţa celor de la Danubius Galaţi. Diferenţa în favoarea oaspetelor a fost, pe alocuri, şi de 10 goluri iar în final Danubius s-a impus cu 24 la 17.

De altfel, la nivelul lotului buzoian se anunţă o remaniere drastică. Multe dintre jucătoarele care au obţinut promovarea în Liga Florilor vor fi, cel mai probabil,  lăsate să plece, astfel că maximum trei sau patru fete din lotul actual se vor regăsi în echipă şi la startul sezonului viitor. Singurul aspect pozitiv după meciul de sâmbătă a fost prezenţa în număr mare a buzoienilor, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. Peste 1000 de spectatori au asistat la meciul de Cupa României.

Pentru SCM urmează partida din deplasare, cu Steaua Bucureşti, sîmbătă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!