Termen limită, trei săptămâni. Primăria promite remedierea rondului de la Drăgaică

Termen limită, trei săptămâni. Primăria promite remedierea rondului de la Drăgaică

Refacerea terasamentului rondului de la Podul Drăgăicii generează încă trei săptămâni de stres, pentru participanții la trafic. Din fericire, spun reprezentanții municipalității, situația neplăcută va fi remediată într-un interval de timp rezonabil.

Într-o ședință la care au participat atât reprezentanții primăriei, dar și staff-ul firmei care execută lucrarea din zona Podului Drăgăicii, s-a decis că este necesară refacerea rondului, întrucât era…strâmb. Lucrările vor fi reluate, însă termenul de predare fixat este unul strict pentru constructor, trei săptămâni.

Între timp, se va circula anevoios, volumul de trafic  în zonă fiind unul foarte mare. Programul de lucru este aproape non-stop, utilajele mutându-se noaptea pe sectorul 1 Decembrie, acolo unde se lucrează de la 18.00, la 1.30. Pe timpul zilei, traficul este restricționat pe o bandă de circulație pe Bulevardul Industriei, pe sensul de mers către Bulevardul Unirii. De asemenea, în același interval orar, 07.30 – 18.30, este restricționat accesul pe Bulevardul 1 Decembrie, dinspre bulevardele Industriei și Unirii.

Edilii au ținut să precizeze că toate costurile suplimentare vor fi suportate de firma de conctrucții. Buzoienii participanți la trafic, dar și cei care locuiesc în zonă, plătesc cu timp si nervi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și