Publicat la: 06.12.2019. 19:22 / 2.007 views

TENSIUNI ÎNTRE PREFECT ŞI SUBPREFECT. TELEFONUL DĂUNEAZĂ GRAV ÎN ŞEDINŢE

Relaţii din ce în ce mai glaciale între şefa de la Casa Albă şi subprefect. Pentru că stătea pe telefon, Leonard Dimian a fost mustrat, astăzi, în şedinţa Comitetulului pentru Situaţii de Urgenţă. Chiar dacă prefectul Carmen Ichim i-a atras atenţia, subprefectul a continuat să se uite pe mobil.

prefect subprefectTensiunile dintre cei doi responsabili de la Casa Albă se adâncesc. Astăzi, prefectul şi subprefectul au oferit încă un moment tensionant în faţa şefilor instituţiilor deconcentrate, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

În timp ce directorul de la DSV vorbea despre evoluţia pestei porcine, Carmen Ichim l-a întrerupt pentru a-i atrage atenţia lui Leonard Dimian să nu mai folosească telefonul mobil în timpul şedinţei.

După ce a fost mustrat, subprefectul Leonard Dimian a continuat câteva secunde să butoneze telefonul sub masă, fapt care a atras noi priviri acide din partea şefei de la Casa Albă.

Încă de la învestirea sa, Leonard Dimian nu a avut o relaţie foarte bună cu şefa Prefecturii, având în vedere susţinerea pe funcţii din partide diferite: PSD şi ALDE. După căderea guvernului PSD, bazându-se probabil pe o iminentă demitere a şefei sale, Leonard Dimian a sugerat, într-o postare publică pe pagina sa de facebook, faptul că verificările făcute de prefectul Carmen Ichim la cazanul cu probleme de la PT 4 Dorobanţi s-ar fi făcut de faţadă, solicitând “adevărate controale”. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!